Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Aki hazudik, az lop is
  2014-01-12 20:42:45, vasárnap
 
  Aki hazudik, az lop is
2014.01.12. 07:26 E.Swan

A címet adó mondást nem én találtam ki. Nem is a Fidesz, de ők alkalmazzák igazán ügyesen.

A rettentő nagy honvédő háborúskodás közben elfelejtettek szólni az embereknek, hogy ameddig ők a bozótban hasalva védik a rohadtmocskosimperialistauniós támadásoktól a Szent Anyaföldet, addig pártunk és kormányunk csöndesen kilopja azt a lábuk alól.

Nem mondom én, hogy nagyon titokban, vagy különösebben ügyesen teszik, mert nem. Viszont működik a dolog, mint a többi aljas húzásuk is. Profi módon hazudnak és lopnak, kétség sem fér hozzá. Közben még azt is elhitetik sokakkal, hogy értük, az ő érdekükben teszik. Valamiféle misztikus módon, talán tömeghipnózissal még azt is elérik, hogy a kisemmizettek segítsék őket a rablásban.

Kezdték ugye a magánnyugdíjakkal. Mondván, hogy majd ők megvédik nekünk a magánbiztosítóktól, zsebre tették a pénzünket. El is költötték azóta. Normális országban már ezért börtönben ülne a komplett kormány, na de hol normális ország ez?

Aztán kidolgoztak egy végtelenül egyszerű, de hatékony módszert. A megvédés ugye már jól bejött, nem is térnek el tőle. Tehát első lépésben védenek. Második lépésben államosítanak. Harmadik lépésben az államosított javak élére kineveznek egy "megbízható" elvtársat. Negyedik lépésben jobbnak látják mégis, ha nem állami tulajdonban, hanem magánkézben van a megvédett érték. Mivel már amúgy is birtokon belül van az, akinek eleve is szánták a dolgot, egyszerűen lehet élni az elővásárlás lehetőségével és hipp-hopp, lett egy új gazda.

Itt van az állami földek bérbeadása. Azt még államosítani sem kell, mert helyből állami tulajdon. Megpályáztatják a látszat kedvéért, de már régen ki vannak osztva azok a földek. A hithű elvtársak megkapják a területeket bérletbe. Aztán ugye majd dönthet úgy pártunk és kormányunk, hogy akkor van jó alaposan megvédve a Szent Anyaföld, ha magánkézben van. Tehát eladja. Persze annak, aki amúgy is bérli. Akár 5 forintért, mert a pénz nem számít, a lényeg a megvédés. Így lesz aztán sok kis Mészáros Lőrincből nagygazda, gróf, báró. A hülye magyar paraszt meg les ki a fejéből, mert úgy megvédték, hogy neki egy talpalatnyi föld sem maradt. De nem baj, kormányunk nem hagy magára senkit! A falvak lakói, akik eddig a környező területeken gazdálkodtak, most majd mehetnek közmunkában az új földesurakhoz dolgozni. Azért nem alkalmazottnak, mert akkor többet kellene fizetni. Meg hát a közmunkás bérét ki állja? Na ugye! Tökéletes.

A gazdálkodáshoz azonban érteni kell. Azzal munka van, szántani kell, vetni, aratni. Vagy ha legelő, az állatokkal van a sok macera. Az új földbirtokosok nem is értenek hozzá, nem is akarnak vesződni ezzel. Nem is ez a cél. Felveszik a földalapú támogatást, annak egy töredékéből gyomtalanítják a területet és a maradék összeget zsebre vágják.

Az így birtokba került tulajdonosok minden eszközzel védeni fogják persze Viktorukat, mert addig vannak biztonságban ők is és a frissen szerzett tulajdon is. Márpedig iszonyú tőke koncentrálódik néhány kézben. Akkor is, ha ennek egy részét hálásan megosztják az adományozóval. Az új földbirtokosok, cégtulajdonosok, akik az állami pályázatok és támogatások egyedüli nyertesei, nem fogják sajnálni a pénzt, hogy harcba hívják a népet a kormány mellett. Nem nagy áldozat finanszírozni a "civil" szervezeteket, buszokat bérelni, transzparenseket gyártani, plakátokkal teríteni be az országot, újságokkal árasztani el a háztartásokat. Mindent meg fognak tenni, hogy maradjon a kormány. Lehetőség szerint örök időkre.

A mostani honvédők, akik üvöltve bizonygatják, mennyire nagyon magyarok és így lehet kiszorítani a büdös-mocskos külföldi multikat, hamarosan meg fognak lepődni. Ugyanis a Lázár fivérek üzleteibe betérve nem fognak kapni magyar húst, magyar almát, répát, krumplit. Nem lesz magyar liszt, vaj, tej. A Nemzeti Túró Rudi is külföldi túróból fog készülni. Ugyanis a meg nem termelt gabonát nem lehet megőrölni, a fel nem nevelt tehenet nem lehet megfejni. A tyúk is külföldön fog nekünk tojni. Nemzetileg.

A falvak lakói meg nem tudják a hátukra venni a házaikat, hogy boldogabb országba költözzenek. Maradnak és csöndesen elsorvad a vidék. Munkahely nem lévén, mit tudnak tenni? Semmit. Aki még mer gyermeket vállalni, az majd elküldi a kölykét a Nemzeti iskolába, ahol Nemzeti tankönyvből megtanul olvasni (vagy nem), aztán 16 éves korában már mehet is Nemzeti zsellérnek. Mondjuk Mészáros Lőrinc földesúr birtokaira.

Akik most lelkesen bizonygatják: tessék, működik az ország, nem mentünk csődbe, a huhogók is láthatják: jó az unortodox gazdaságpolitika, azok tévednek. Működik, ideig-óráig. Mint amikor a hülye Gyuri tavaszkor kimegy a kertbe és egy rozsdás fejszével kicsapja az éppen virágzásnak induló facsemetét. Beviszi a lakásba, egy vödör vízbe állítja és döngeti a mellét: "Tessék, itt is virágzik! Nem pusztult el!" Igaz, nem pusztult el. Még. Virágzik, mert az életerő még hajtja. De teremni nem fog. Sem most, sem soha. Jövőre meg virágozni sem fog. Ugyanis elpusztul.

A mostani harcos honvédők meg magyarázhatják a gyereküknek, unkájuknak, hogy: - Bocsi, valamit félreértettem.

Meg mi is magyarázhatjuk a mi utódainknak: - Gyáva voltam.

http://orditok.blog.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: transzparenseket, tömeghipnózissal, gazdaságpolitika, megpályáztatják, cégtulajdonosok, koncentrálódik, gazdálkodáshoz, magyarázhatják, alkalmazottnak, földbirtokosok, gyomtalanítják, magyarázhatjuk, finanszírozni, adományozóval, földesurakhoz, államosítanak, szervezeteket, félreértettem, elfelejtettek, háztartásokat, lehetőségével, kisemmizettek, államosítani, támadásoktól, bizonygatják, különösebben, gazdálkodtak, államosított, háborúskodás, tulajdonosok, biztonságban, alkalmazzák, talpalatnyi, támogatások, tankönyvből, virágzásnak, rettentő nagy, bozótban hasalva, lábuk alól, többi aljas, kisemmizettek segítsék, komplett kormány, végtelenül egyszerű, megvédés ugye, államosított javak, megvédett érték, elővásárlás lehetőségével, állami földek, látszat kedvéért, hithű elvtársak, területeket bérletbe, hülye magyar, Szent Anyaföldet, Szent Anyaföld, Mészáros Lőrincből, Nemzeti Túró Rudi, Mondjuk Mészáros Lőrinc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Alázat  Png csokor  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Paul David Tripp Április 21  Irgalom és ítélet  Esti kép  s immár én is felragyogva, ért...  Szép napot kívánok  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Minden harmadik...  Tavaszi kép  Hogy lehet megtartani  Régi emberek, akikre máig büsz...  Reggel van  Minden harmadik...  Albert Einsteinről  Irgalom és ítélet  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Hogy lehet megtartani  Adakozás  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Esti kép  Örülök, hogy látlak!  Szívem  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Png kislány  Makszim Gorkij gondolata  A sors  Reggel van  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Nevem  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akarat  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Mi lenne ha  Sokan azt tartják  Alázat  Paul David Tripp Április 19  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Fekete-erdő desszert  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szívem tiéd  Neked tudnod kell  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Fekete István - Akác  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Krisztinától  Leonardo da Vinci gondolata  Neked tudnod kell  s immár én is felragyogva, ért...  Tanuld meg ezt a versemet  Makszim Gorkij gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Alázat  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó... 
Bejegyzés Címkék
rettentő nagy, bozótban hasalva, lábuk alól, többi aljas, kisemmizettek segítsék, komplett kormány, végtelenül egyszerű, megvédés ugye, államosított javak, megvédett érték, elővásárlás lehetőségével, állami földek, látszat kedvéért, hithű elvtársak, területeket bérletbe, hülye magyar, talpalatnyi föld, falvak lakói, környező területeken, közmunkás bérét, gazdálkodáshoz azonban, földalapú támogatást, töredékéből gyomtalanítják, maradék összeget, frissen szerzett, részét hálásan, állami pályázatok, kormány mellett, mostani honvédők, büdös-mocskos külföldi, hátukra venni, majd elküldi, unortodox gazdaságpolitika, hülye Gyuri, rozsdás fejszével, éppen virágzásnak, vödör vízbe, mostani harcos, transzparenseket, tömeghipnózissal, gazdaságpolitika, megpályáztatják, cégtulajdonosok, koncentrálódik, gazdálkodáshoz, magyarázhatják, alkalmazottnak, földbirtokosok, gyomtalanítják, magyarázhatjuk, finanszírozni, adományozóval, földesurakhoz, államosítanak, szervezeteket, félreértettem, elfelejtettek, háztartásokat, lehetőségével, kisemmizettek, államosítani, támadásoktól, bizonygatják, különösebben, gazdálkodtak, államosított, háborúskodás, tulajdonosok, biztonságban, alkalmazzák, talpalatnyi, támogatások, tankönyvből, virágzásnak, gyereküknek, területeken, kidolgoztak, elővásárlás, költözzenek, kiszorítani, közmunkában, utódainknak, magánkézben, töredékéből, területeket, tulajdonban, plakátokkal, valamiféle, megosztják, állatokkal, támogatást, érdekükben, viktorukat, kormányunk, megbízható, kineveznek, pályázatok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.